Kuzey’de ikamet edip Güney Kıbrıs’ta çalışan kişilerin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Güney’de ikamet edip Kuzey Kıbrıs’ta çalışan kişilerin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Kuzey’de ikamet edip Güney Kıbrıs’ta eğitim gören öğrenci ve velilerinin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Güney’de ikamet edip Kuzey Kıbrıs’ta eğitim gören öğrenci ve velilerinin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Yeşil Hat Tüzüğü kapsamında temassız ticaret yapan kişilerin karantina uygulaması olmaksızın ticaret yapmaları uygun görülmüştür.

Yeşilırmak Sınır Kapısı’ndan yalnızca sağlık amacı ile ambulansların transit geçişlerde karantina uygulaması olmaksızın geçiş yapmalarına bunun dışındaki geçişlerin karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Beyramudu’nda ikamet eden kişilerin Üstler Bölgesi’nde hayvancılık ve tarım faaliyetlerini yerine getirebilmek amacıyla karantina uygulaması olmaksızın Üstler Bölgesi’ne günübirlik geçiş yapmaları uygun görülmüştür.

Pile’de ikamet eden veya Pile’de çalışan kişiler, 72 saat içerisinde yapılan güncel negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri kaydı ile karantina uygulaması olmaksızın geçiş yapabileceklerdir.