Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Başkanı Şifa Çolakoğlu ile Derneğin Otello Çoksesli Korosu Şefleri Erkan Dağlı ve Rana Erozan Uluçay Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek gerçekleştirecekleri etkinliklere davet etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Gazimağusa’da faaliyet gösteren derneğin hem kenti hem ülkemizi tanıtma açısından önemli etkinlikler gerçekleştirdiğini söyleyerek, derneği kutladı ve derneğin çalışmalarına belediyenin desteğinin devam edeceğini ifade etti.
Dernek Başkanı Şifa Çolakoğlu ise, Başkan İsmail Arter’e derneklerine verdiği destekten dolayı nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, Başkan İsmail Arter’i Derinya Korosu ile birlikte 19 Aralık’ta yapacakları konsere ve diğer etkinliklere davet etti. Çolakoğlu, ayrıca,4 Haziran’da Ankara Devlet Opera ve Balesi’nden Devlet Sanatçısı Soprano Selva Erdener’in konuk sanatçı olarak katılacağı bir konser ve ardından 20 Temmuz tarihinde Korolar Festivalini gerçekleştirecekleri bilgisini verdi. (MHA)