KAMALI HABER

Girne’de 2020 ile 2022 yılları arasında 16 yaşından küçük kız çocuklarına tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Y.G mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis çavuşu Mustafa Özmüezzin zanlı Y.G’nin kız arkadaşı olan kadının 14 yaşındaki ikiz kızlarına tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklandığını söyledi.

‘Kızlar öğretmenlerine şikayet etti’

Polis zanlının 2020 -2022 tarihleri arasında farklı zaman diliminde sevgilisinin 14 yaşındaki ikiz kızlarına tecavüz ettiğini yönünde müşteki kızlar tarafından okul öğretmenlerine yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturma neticesinde tutuklandığını aktardı.

Polis meselenin ciddi olduğunu olayla ilgili olarak müşteki kızlardan sosyal hizmet görevlisi ve psikolog eşliğinde ifade temin edildiğini belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının da beyanları olduğunu bu beyanlarının teyit tekzip edileceğini, müştekilerin doktor kontrolünden geçirilip rapor temin edileceğini belirterek ilk etapta zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Zehra Bilgeç zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.