Mağusa Kale Lions Derneği yeni yönetimi, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i makamında ziyaret ederek hem yeni yönetimi tanıtmak hem de gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.



Mağusa Lions Derneği Başkanı Sahure Erel gerçekleştirdiği konuşmada belediyenin her konda maddi ve manevi desteğini gördüklerini belirterek, "Bu yıl da güzel bir şeyler ortaya çıkacağını, hedeflerinin de her yıl olduğ gibi daha çok eğitim ve sağlık alanında çalışmalarımız bulunacaktır. Kale Lions derneği olarak sponsor buldukça gelen yardımlarla ile bir şeyler yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.



Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise, "Her yıl Temmuz ayında değişen Mağusa Kale Lions Derneğinin yeni yönetimine şimdiden başarılar dilerim. Her zaman olduğu gibi Kale Lions Ekibi ile çalışmaktan memnuniyetimi belirtmek isterim. Dolayısı ile Başkan Sahure Erel'e ve sizlere tekrardan hayırlı olsun derim. Bu önümüzdeki süreçte birlikte çok işler yapacağımızı ve destek olacağımızı belirtmek isterim" dedi.



Ziyaret ise Mağusa Kale Lions Derneğinin Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e çiçek takdim etmesi ile son buldu.