Mağusa Polis Müdürlüğü hücrelerinde uyuşturucu suçundan mahkemeye çıkarılmak üzere bekletilen 4 tutukluların bazılarının testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarılmadan önce PCR testi yapılan ve sonuçlar çıkana kadar polis müdürlüğü hücrelerinde bekletilen tutukluların bazılarının test sonucunun pozitif!

TASARRUFLARINDA 4 GRAM UYUŞTURUCU BULUNDU

Narkotik ekipleri dün Mağusa’da, 18:00 sıralarında düzenlediği operasyonda 22 yaşındaki C.B.E., D.N.N., R.E.A.ve 24 yaşındaki C.O.O.'nun kaldığı ikametgahta bir arama gerçekleştirdi.  Yapılan aramada yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare alınırken, söz konusu şahıslar bugün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılmak üzere tutuklandı.  Mahkemeye çıkarılmadan önce PCR testleri yapılarak polis hücrelerine yerleştirilen 4 tutukludan bazılaeının test sonuçlarının bugün pozitif çıktığı bildirildi. PCR testlerinin pozitif çıkması nedeni ile tedaviye alındığı öğrenilen zanlıların mahkeme sürecinin de tedavi süreçlerinin sonrasına kaldığı öğrenildi.