İskele Belediyesi, özellikle İskele dışında çalışanların yanı sıra mesai saatleri içerisinde İskele Belediyesi’ne gelemeyen vatandaşların mağduriyetini gidermek için Paypoint Online Ödeme Sistemini halkın hizmetine sundu. İskele Belediyesi Veznesinin bulunduğu binanın hemen dışına yerleştirilen makine sayesinde, İskele Belediyesi’ne yapılması gereken ödemeler, 7 gün 24 saat boyunca online olarak nakit ve kredi kartı ile yapılabilecek. 

SU YÜKLEME YAPILABİLECEK, EMLAK VERGİLERİ ÖDENEBİLECEK
Paypoint online ödeme sistemi sayesinde, hafta içi mesai saatleri içerisinde işinden ayrılamayan, İskele dışında çalışan, kısacası gündelik yaşamın yoğunluğu içerisinde İskele Belediyesi’ne gelemedikleri için su kartlarına kontör yüklemesi yapamayan ya da emlak vergisini ödeyemeyen vatandaşlar, sistem sayesinde ödemelerini kolaylıkla hem hafta içi hem de hafta sonu dilediği saatte yapabilecekler. 

DİĞER FATURALAR DA ÖDENEBİLECEK
Vatandaşa rahat bir nefes aldıracak sistem de İskele Belediyesi’ne ait işlemlerin yanı sıra GSM operatörleri Telsim ve Turkcell’in yanı sıra Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na ait faturalar da 7 gün 24 saat boyunca önline olarak ödenebilecek. 

ÖDEMELER NAKİT VE KREDİ KARTI İLE YAPILABİLECEK 
Paypoint online ödeme sistemini bünyesinde bulunduran makinelerden gerçekleşecek ödemeler 2 farklı şekilde yapılabilecek. Nakit ödemelerde, kağıt para kullanılacak ancak para üstü verilemeyeceği için 10 ve 10’un katları halinde, sisteme para yüklemesi yapılabilecek. Bir diğer yöntem ise kredi kartı ile. Vatandaşlar su kartlarına su yükleme, emlak vergisi ödemesi ile cep telefonu ve elektrik faturalarına ait ödemesini kredi kartları ile yapabilecekler.