‘‘Çağdaş Kıbrıs Türk Mimarisinin Geçmişinden İzler Barındıran Dokunuşlarla Özel Olarak Detaylandırıldı’’

28 Yıldır kurulduğu günden bugüne ülkemizin köklü ve güvenilir inşaat şirketi olarak anılan Özyalçın Construction Ltd. her projesinde uyguladığı yüksek standartlarda kaliteli ürün seçimi ve sağlam bina altyapısı ile bilinmekte. Köklü geçmişinden aldığı güvenle çağdaş Kıbrıs Türk mimarisinin geçmişinden izler barındıran dokunuşlarla detaylandırdığı yeni projesi KAIZEN By Özyalçın ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Özyalçın Construction Ltd. Direktörü Yağmur Özyalçın “Yaptığımız her projede daha yenilikçi, daha çağdaş ve yeşile daha çok önem veren nitelikli projelerimizi ülkemize kazandırdığımız için bizler de oldukça heyecanlıyız. Yeni projemizde “Daha iyi olmak konusunda daha iyi olun” KAIZEN felsefesini benimseyerek çalıştık. KAI - DEĞİŞİM demek, ZEN - DAHA İYİ demek. Köklü geçmişimize sahip çıkarak, kültürel değerlerimizi koruyup, sosyal sorumluluk bilinci ile çevreci kimliğimizi daha da ön plana çıkardık. Özyalçın güvencesiyle yine çok özel bir projenin temellerinin atılmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Sektörde yeniliklere öncülük ederek, müşteri memnuniyetimizi ve yapı kalitemizi her zaman en üst seviyede koruyarak yolumuza devam edeceğiz.”

Özyalçın; ‘‘KAIZEN By Özyalçın projesinde çağdaş Kıbrıs Türk mimarisinin geçmişinden izler barındıran dokunuşlarla detaylandırılarak, ayrıcalıklı, nitelikli ve kendinden emin bir proje yarattıklarının altını önemle çizdi. KAIZEN’i alanında uzman kişiler ile tasarlarken her köşesinde zaman geçirmekten keyif alınacak alanlar yaratıp, zarafet dolu, sade, yalın, şık ve modern olmasının yanında, fonksiyonel ve çevreci çözümler sunarak hayatı kolaylaştırmaya özen gösterildiği vurgulandı.’’