Northernland Construction bünyesinde yer alan tüm personeline tamamı şirket bütçesinden karşılanarak PCR testleri yaptırdı.

Northernland Construction'dan yapılan açıklama;
"Şirketimiz bünyesinde yer alan tüm personelimize, tamamı şirket bütçesinden karşılanarak PCR testleri yapılmıştır. Teste tutulan tüm personelimiz negatif sonuç vermiştir. İlerleyen zamanlarda yine ara ara uygulamaya devam edeceğiz.
Bu süreçte kendimizi koruma bilinci ile maske, mesafe ve hijyen kurallarını eksiksiz uygulamaya devam edeceğiz.Ülke olarak, Covid- 19 ile yaşamaya alışmak, hem kendimizi hem sevdiklerimizi koruyacak adımalrı atmak zorundayız. Şirket olarak, hiçbir zaman her şeyi devletten beklemedik. Bu zor dönemde de, toplumsal tüm mücadelelerde varımızı yoğumuzu ortaya koyduk.Şimdi de, hem personelimizin sağlığı, hem de müşteri güvenliği için yine kendi kaynaklarımızla ve imkanlarımızla PCR testlerimizi tamamladık. Burada, esas amacımız, sadece şirketimizin değil, imkanı olan herkesin benzer uygulamalarla bulunduğu kentin ve adamızın da sağlığı için adım atmış olmasıdır" denildi. (MHA)