Rotary Clup of Kyrenia Cosmopolitan tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Çocuk Cerrahi Servisine tedavi gören çocukların operasyona girerken morallerinin daha iyi olması için iki adet çocuk arabası bağışlandı.

Bakan Pilli, sağlığa yapılan her katkının topluma yapılan en büyük katkı olduğunu, çocuk hastalarımıza ayrı bir hassasiyetle yaklaşıldığını, tedavi sürecinde olan çocuklarımızın mutlu olmaları ve kendilerini iyi hissetmelerinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Bu amaçla yapılan çocuk arabası bağışının moral açısından çok değerli olduğunu dile getiren Bakan Pilli, bu ince düşünceleri nedeniyle Rotary Clup of Kyrenia Cosmopolitan’a ayrıca teşekkür ettiğini kaydetti.

Kulüp başkanı Ben Benoit çocuklarımızın en değerli varlıklarımız olduğunu vurgulayarak bağış esansında Bakan Pilli’yi görmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Bağış esnasında Kulüp Başkanı Ben Benoit, yönetim kurulundan Ayten Kiani, İmren Gürbaşar, Dr. Burhan Nalbantoğlu Pediatri Klinik Şefi Dr. Çiğdem Bakkaloğlu, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Gönül Küçük Erensu, Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Hansel ve Başhekim Dr. Adil Özyılkan yer aldı.