Geçitkale ve Bölgesi olarak 28 Belediye içinde en az bulaşın yaşandığı bölge olmamız en büyük mutluluğumuz. Siz değerli halkımızın ve belediye çalışanlarımızın yoğun çabası, hassasiyeti ve anlayışı bu konuda çok etkili olmuştur. Hassasiyetiniz ve anlayışınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu amaçla 12 Şubat Cuma (yarın) 3 bölgemizde Sağlık Bakanlığı, Yakın Doğu Hastanesi ve Geçitkale Belediyesi işbirliğinde ücretsiz PCR TESTİ TARAMASI yapılacaktır. Katılımınız çok önemlidir. PCR testi taraması için Sağlık Bakanlığımıza, Yakın Doğu Hastanesi ve çalışanlarına bölgem ve şahsım adına teşekkürü bir borç biliriz.

SEVDİKLERİMİZ İÇİN SAVAŞACAĞIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ...

PCR Testi Tarama noktalarımız aşağıdaki gibidir;

•Geçitkale ve Çınarlı’daki vatandaşlarımız için Geçitkale Kasaba Meydanında 08:30 dan 16.00’ a kadar PCR taraması yapılacak.

•Sütlüce, Nergisli ve Çamlıca’ daki vatandaşlarımız için 09:00 dan 12:00’a kadar Sütlüce Spor Kulübü Bahçesinde tarama testi yapılacaktır.

•Mallıdağ ve Yamaçköy’ ündeki vatandaşlarımız için 13:00 dan 15:00’ a kadar Mallıdağ Çocuk Parkı’ nda tarama testleri yapılacaktır.