(MHA-03-12-2021……..)     İTÜ-ETA Vakfı Doğa Okulları gala yemeği dün akşam Elexus Otel’de gerçekleşti. Etkinliğe Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’da katıldı.

Gece de İTÜ-ETA Vakfı Genel Müdürü Serhat Özeren yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a gala yemeğine katıldığı için teşekürlerini iletti.

Daha sonra ise Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yaptığı konuşmasında;

Sizlerle biraz geç de olsa buluşmaktan çok mutluyum.

Eğitimin bir parçası olan doğa kolejlerine hizmet eden siz öğretmenlerimize buralara geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Öğrencilerin başarılı olması için her türlü fedakârlığı ve özveri gösteren insanlar olarak sizleri tebrik etmek istiyorum.

değerli öğretmenlerim ve eğitim insanları bir kez daha burada sizlerin çeşitli vesilelerle ile yaptıkları çalışmalarda ayrıca teşekkür ederim. burası bir takım sıkıntılarla karşı karşıya fakat Türkiye’nin verdiği destekle daha da ileriye gitmesi için gerçekten büyük uğraşlar vermekteyiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk İstiklal Savaşı ve Kurtuluş Savaşında orada verdiği mücadeleyi, Kıbrıs Türk halkı da burada vermiştir.

Türk eğitim kurumlarının mücadele verdiği  çok değerli çok kıymetli öğretmenleri, bu duygularla doğa Kolejinin değerli ailesine öğretmenlerine ve tüm çalışanlara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin sevgi ve saygısını iletiyorum ve paylaşıyorum. Tüm öğrencilere başarılar diyorum.

Ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a plaket ve kitap takdim edildi.(MHA)