Ülkenin tanınmış makyaj artisti Safiye Yalnız babasının covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından yapılan testlerde eşi ve kendisinin negatif çıktığını ancak kendisini izole ederek eşi ve kendisine ait The Beauty side ve Kamburoğlu Preschool’un 14 gün süreyle tedbir amaçlı kapalı olacağını duyurdu.

Safiye Yalnız Kamburoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Değerli dostlarımız, müşterilerimiz, takipçilerimiz
üzülerek sizlerle bir haberi paylaşmak zorundayım.
Korona dönemi süresince biliyorsunuz ki sizlere karşı tüm hijyen önlemlerimiz alınmıştır ve hepimizin sağlığı için tüm kurallara dikkat etmişizdir. Fakat maalesef biraz önce üzücü bir haber aldık. Sizlere bunu söylerken İnanın çok üzgünüm. Canım babamın bugün (pazartesi) anjiyo operasyonu öncesi hastahane de yapılan covid-19 test sonucu maalesef pozitif çıkmıştır.
Ben ve eşimin de rutin kontroller için cuma günü yaptırıp cumartesi sonucunu aldığımız covid-19 testlerimiz de negatif çıkmıştır. (Ekte belirtilmiştir)
Herşeye rağmen hem personelimizin hem de sizlerin sağlığını korumak amacı ile 14 gün izole olma ve güzellik salonumuz The Beauty Side’ı 14 gün kapatma kararı aldık. Bununla birlikte diğer bir kuruluşumuz Kamburoğlu Preschool'u da tedbir amaçlı 14 günlüğüne kapatma kararı aldık. Kendinize iyi bakın. Yeniden sağlıklı günlerde görüşmek üzere.