Polis Basın Subaylığı'nın yapmış olduğu basın bildirisine göre; 09-10.12.2021 tarihleri, 21:00 - 01:00 saatleri arasında Girne ve Güzelyurt'ta asayiş ve trafik denetlemeleri yapılmıştır.

Girnede gerçekleştirilen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler ve pansiyonlar kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 36 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilmiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 510 araç kontrol edilmiş ve  suç işlediği tespit edilen 164 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 4 araç ise trafikten men edilmiştir.

Güzelyurtta gerçekleştirilen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan mekanlar, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 515 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 72 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 2 araç ise trafikten men edilmiştir.