Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği (TOGEH) Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i bugün makamında ziyaret etti.



Ziyarette konuşan Sibel Dinçyürek, “Toplumsal Gelişim Hareketi, toplumun 21. Yüzyıla göre gelişimini sağlamak, eğitim, sağlık,kültürel, sportif her türlü konularda onlara yardımcı olmak insanımızın gelişimini sağlarken, öyle bir yönetim oluşturdu ki TOGEH sadece başkanın yapı değil herkesin katılımcı, sosyal, kendisini ifade edebilecek bir yönetim anlayışı da getirdi” ifadelerini kullandı.



Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise “Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği yeni bir dernek Allah yollarını açık etsin. Belediyemiz tüm sivil toplum örgütleri bu projeler çerçevesinde destek verir. Ancak sivil toplum örgütlerinde de ilerleme olduğu sürece destek devam edecektir. Her şeyi devletten beklememek lazım sivil toplum örgütlerine çağrımız da büyük, önemi olan kuruluşlardır. Bizim ülkemizde de Birçok sivil toplum örgütü var iken iş yapan sivil toplum örgütlerinin projeleri emek ister çalışma ister, Toplumsal Gelişim dediğimizde hem mağusa hem ülkemiz için ihtiyaçları nelerdir?, sivil toplum örgütlerinin yeri neresidir ve bunlar içerisinde hangisi daha acildir sırayı buna göre yapmak lazımdır. Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği’nin projelerine baktığımızda özenle seçilen projeler olduğunu söyleyebiliriz” dedi.



Ziyaret sonunda Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği tarafından Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e çiçek ve hediye takdim edildi.