Minareliköy’de Y.Ç.’nin (E-23) evinde dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık 20 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Y.Ç. tutuklandı.

Gönyeli’de ise Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından dün E.K.’nin (E-37) evinde yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 50 gram ağırlığında hintkeneviri türü ve yaklaşık 500 miligram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. E.K. tutuklandı.

Öte yandan, Lefkoşa-Güzelyurt ana yolu üzerinde, ülke genelindeki asayiş ve trafik denetimleri kapsamında dün Güzelyurt Polis Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından trafik kontrolü yapıldığı sırada, kontrol maksatlı durdurulan A.H.’nin (E-33) kullanımındaki ve M.T.’nin (E-76) yolcu olarak bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 1 gram ağırlığında metamfetamin türü ile yaklaşık 300 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

A.H. ve M.T. tutuklandı.