Balık

Duygusallık bir yere kadar mantıklı olunuz. Yoksa fırsatlar göz göre göre kaçacak aklındaki planlar hayaller uygulamaya geçecek. Hazırlan.

Kova

Dahi düşünceler bir çok kapıyı açacak sorunu çözecek yeterki sen iste yapmayacağın iş çözemeyeceğin sorun yok. İsteksiz haller üstünüzde.

Oğlak

Her söze kanma, herkese inanma gözünü artık açıyorsun yanındaki dost gözüken düşmanın farkına varacaksın ve yollar kısmetli. Gidin gezin.

Yay

Bazı şeylere takılı kalacak üstüne düşecek ama hedefine varacaksın.

Akrep

Ortaklaşa işler yenilenme değişim konuları cazip gelecek. Güne her konuda geç adım atmalar gecikmeler damga vursa da keyifle yollardasın.

Terazi

Bazı konularla fazla ilgilenip zaman kaybı yaşıyorsun. İnsanları kırmak istemiyor, sen kaybediyorsun. Kesin ve net tavırlar sergileyin, kazanın.

Başak

Ruhunuza İyi gelecek kişilerle olun. Olaylar sıkıntılı, insanlar enerjinizi alacaktır. Yalnız kalın dinlenin.

Aslan

Başkalarının dikkatini çekeceğin işlerde güzel imzalar var. Duygusal yaratıcı konular ve işle gelişmeler para getirecek. Şans dönüşü var.

Yengeç

Planlar projeler ile beynin meşgul. Bunun yanında kararsız haller yaşanacak. Uzaklardan gelen biri ya da o kişinin haberi şaşırtıp sevindirecek.

İkizler

Başkalarının konuları, işleri zamanını alacak gündeminde. Senin dışındaki konular meşgul edecek. Fedakarlık bir yere kadar bencil olun.

Boğa

Hayalini kurduğunuz yeni iş, konu ve aşka dair ne varsa yenilenmiş hali ile karşında hemde yükseklerdegüçlü ve emin adımlarla ilerleyeceksiniz.

Koç

Aklına gelen düşünceler hepsi birebir karşına çıkacak, temiz kalpli düşüncelerin var. İyi niyetlisiniz, adımlarınız düzgün.