Balık

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. 17 Mart'a kadar yurt dışı temalarıyla ilgili işlerinizde ilerlemeler kaydedersiniz. Çok yorulsanız da her şeye değer doğrusu. Patronunuzun fanatik fikirleri sizi zorlasa da tecrübesinden faydalanmaya bakın

Kova

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Sosyal gruplar içinde heyecanlı fikir paylaşımlarında bulunuşunuz. Aktivist örgütler ve konular ilginizi çeker. Arkadaşlarınızla uzak seyahatlere çıkmak ruhunuzu besler.

Oğlak

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Bilinçaltınızda savaş ilan edebilirsiniz. Rüyalarınız sizi yoracaktır. Çalışma ortamınızdaki tartışma enerjisine dahil olmayın. Bol egzersiz ve meditasyonla günü geçirin.

Yay

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen burcunuza geçiş yapıyor.

17 Mart'a kadar sizi kimse tutamaz. Yüksek enerjinizle her işin üstesinden gelirsiniz. İkili ilişkilere sağ duyuyla yaklaşmak bu dönemde sizin için oldukça zor olacaktır. Çabuk sinirlenmek, bildiğiniz doğrulardan ödün vermemek mottonuz olabilir. Unutmayın ki fazla adrenalin vücuda zarar verir.

Akrep

Yönetici gezegeniniz Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Beklemediğiniz yerlerden para tahsilatı yapabilir aynı oranda hızlı harcayabilirsiniz. Eğitimler, yeni konular ve kültürler ilginizi çeker. Hayatınıza ivme katacak yeni kişilerle tanışmaya açıksınız.

Terazi

Kazalara ve küçük risklere açıksınız. Zira Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor ve sizin yolculuklar alanınız olan 3. evinize yerleşiyor. Bu yüksek enerjinin kaza olarak açığa çıkmasından sakının. Ayrıca kardeş ve yakın akrabalarla ilgili tartışmaların ortasında kalabilirsiniz.

Başak

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Evde kavgalara dikkat! Bir anda sinir tepenize çıkarak herkesin kalbini kırabilirsiniz. Ev içinde birileri sizinle tartışmak için fırsat kollar. Paraşütle atlamak, kayak yapmak gbi ekstrem sporlara ilgi göstermeniz yüksek enerjinize iyi gelir.

Aslan

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Deli dolu bir sevgili bulmak için evren sizden yana. Bir seyahatte ya da spor salonunda bu çılgın ama kültürlü insanla tanışabilirsiniz. Kendisi yabancı da olabilir. Size iyimser ruh taşıyarak neşenizi artırır.

Yengeç

İş hayatınızdaki günlük tempoda gözle görülür bir artış meydana gelir. Çünkü Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Ani iş seyahatlerine çıkabilir, bol aktiviteli ve hızlı kararların alındığı bir ortamda kendinizi bulabilirsiniz. Normalde yapmayacağınız davranışlar ve çılgınlıklar ruhunuza iyi gelir.

İkizler

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. 17 Mart'a kadar partnerinizle beraber hareketli bir döneme adım atacaksınız. Aranızda aniden meydana gelen fikir ayılıkları nedeniyle tartışmalı ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Sakinliği elden bırakmadan ilişkiyi sürdürmeye çalışın.

Boğa

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor. Eşinizle para, gelir, gider konularında bir anlaşmazlık ortaya çıkabilir. Bu durum ortaklıklarınız için de geçerlidir. Aniden rahatsızlanıp küçük bir operasyon geçirebilirsiniz.Spor yaparken bacaklarınıza aşırı yüklenmeyin.

Koç

Yönetici gezegeniniz Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor.Yurt dışı ilişkilerinizde hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. En az sizin kadar enerjik bir partnerle uzak ticari faaliyetlere adım atmak için başlangıçlara imza atarsınız.