Kişisel Gelişim Uzmanı ve Alanının ‘Best Seller’ Yazarı Aşkım Kapışmak yarın City Mall Cyprus’a geliyor.





Etkili iletişim, pozitif yaşam, başarı ve hedef üzerine seminerler düzenleyen, kişisel gelişim danışmanlığı yapan ve bugüne kadarım yazdığı kitaplarla adından oldukça söz ettiren Aşkım Kapışmak, yarın City Mall’da olacak.





Son kitabı Elma Dersem Çık’ta yetişkinlikle beraber gelen kaygılarımızı, sorumluluklarımızı ve kaçışlarımızı ele alan Aşkım Kapışmak, yitirdiğimiz çocuk saflığımızı ve heyecanımızı yeniden hatırlamaya davet ediyor. İyi olmanın ne demek olduğuna, mutluluğa nasıl erişileceğine, yaşama sevincimizi yeniden nasıl kazanacağımıza, anın önemine ve daha birçok kavrama değinilen Elma Dersem Çık’ta; neşeli, sevgi ve güven sahibi insana nasıl ulaşılacağının sırları veriliyor.





Gerçekleştirdiği televizyon programları, stand-up gösterileri, yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri ve kitapları ile adından sıkça söz ettiren Aşkım Kapışmak; yarın saat 16:00’da City Mall AVM ziyaretçileri ile aktivite alanında buluşacak ve ikili ilişkilerde doğru iletişim ile ilgili sırlar verecek.





“Elma DersemÇık” ,“Carpe Diem”, “Küçük Mutluluklar Kitabı”, “Terzi”, “Aşkımın Beden Dili”, “Hangi Anne Hangi Babasınız?”, “Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan”, “Beni Benimle Aldatır mısın?” kitaplarının yazarı Kapışmak, söyleşi sonrasında City Mall AVM aktivite alanında kitaplarını imzalayacak.