City Mall AVM, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile; her ay alanında uzman ve ünlü bir yazarı “City Mall AVM Sohbetleri” etkinliğinde konuk etmeye devam ediyor.



İlkleri gerçekleştirmesi ile kendinden söz ettiren City Mall AVM, bu kez de Kıbrıslı Yaşam Koçu Bülent Gardiyanoğlunu, 30 Mart Cumartesi günü City Mall AVM‘de sevenleri ile buluşturdu.



Herkes yeni bir başlangıcı hak eder, diyen Gardiyanoğlu, “Daha mutlu, neşeli, huzurlu, verimli hayatı ve hayallerimi nasıl yaşarım? Nasıl dengemi korurum? Nasıl kendimi ve herkesi affederim? Bolluk ve bereketi hayatıma nasıl çekerim?” konu başlıklarına yer verdiği seminerde, seyirciyle soru cevap şeklinde devam ederek interaktif bir konuşma ortamı yarattı.



Bülen Gardiyanoğlu, seminerde kısa bir nefes terapisi uygulaması da yaptı. Terapi Kendimize dönüş aile bireylerini affetmek üzerine yoğunlaşarak gerçekleştirildi.



Gardiyanoğlu, İçsel yolculuk ile özümüze dönmenin, anne ve babayı, kardeşi arkadaşı en önemlisi de kendimizi affetmenin önemini ve özgürlük konularına değindi.



Bület Gardiyenoğlu City Mall AVM‘de,7’den 70’e Kıbrıslı sevenleriyle buluştuğu Seminerde yazdığı; Gönül Gözü, Mucize Şifa, Evrenin İlahi Dili,2 tam1 Tek, Kadın Olmayı Hatırlamak ve diğer kitaplarını da sevenleri için imzaladı.(MHA)