24. Bahar Şenliği kapsamında Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Koray Avcı Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde dün akşam konser verdi.



Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Koray Avcı, “Adaletin Bu Mu Dünya”, “Pirlere Niyaz Ederiz” ve “Yanımda sen olmayınca” gibi şarkılarını söyledi.



Gece boyunca kalabalığı coşturan Koray Avcı’nın konserinde DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu tamamen doldu. Konser esnasında Özel Olimpiyatlar Türkiye Basketbol ekibinde yer alan çocukları sahneye davet eden Avcı, onlarla ‘selfie’ çekti ve sahnede kendileriyle sohbet etti. Coşkulu kalabalık özel minikleri dakikalarca alkışladı. Avcı, miniklere tek tek sarılarak fotoğraf çektirdi ve ardından konsere devam etti.



Koray Avcı 24. Bahar Şenliği’ne hayranlarıyla samimi diyaloglar kuran Koray Avcı, hareketli şarkılarında coşturdu.



Muhteşem konser sonunda ünlü sanatçıya teşekkür plaketini DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sonuç Zorlu Oğurlu takdim etti.



DAÜ 24. Bahar Festivali dopdolu programıyla 18 Mayıs 2019 Cumartesi gününü Pazar’a bağlayan geceye kadar DAÜ’lü öğrencilere ve KKTC halkına birbirinden zengin içerikli etkinlikler sağlamaya devam edecek. (MHA)