Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Türkülerle DAÜ” etkinliğinin bu yıl 9.’su düzenleniyor. Türkülerle DAÜ etkinliği DAÜ Müzik Kulübü’nün seslendireceği parçalar ile başlayacak. Ardından ise Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Edip Akbayram konseri ile gece devam edecek. 

7 Mart 2020 Cumartesi gecesi, 19:30 – 22:30 saatleri arasında, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda gerçekleşecek olan Türkülerle DAÜ 9 etkinliği, geceye katılanlara doyumsuz bir Türkü gecesi yaşatacak. Gecede birbirinden güzel parçalarını seslendirecek olan Edip Akbayram, gönüllere taht kuran “Hasretinle Yandı Gönlüm”, “Aldrıma Gönül”, “Kendim Ettim Kendim Buldum” gibi parçaları ile geceye katılanlara türkü dolu saatler yaşatacak. 
 
Giriş Biletli Olacak

Söz konusu geceye öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını ibraz ederek ücretsiz olarak girebilecek. DAÜ Personeli ve Halktan geceye katılmak isteyenler ise biletlerini Gazimağusa, Lefkoşa ve Girne Deniz Plaza Şubeleri’nden temin edebilecekler.