Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan'daki bir mekanda kavga etti. Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Ünlü şarkıcı, olay sonrası yaptığı açıklamada, "Bütün hukuki yollara başvuracağız" dedi

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında şok kavga! Berkay ile Arda Turan dün gece Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanda tartışmaya başladı.

Kavga Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' demesi nedeniyle çıktı. Tartışma büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırdı.

Bu olayın ardından Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

"Eşimi tanımaması mümkün değil!"

Berkay, yaptığı açıklamada , “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

Arda Turan, şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdı! Olaylar büyüyor... (Arda Turan, Berkay kimdir?)

Arda Turan: "Namus" konusu gibi haberleştiriliyor

Arda Turan çıkan haberler sonrası açıklama yaptı:

"Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmasının sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun"

Son dakika! Arda Turan'dan Berkay açıklaması - Magazin haberleri