2019'da nikah masasına oturan Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, 10 Eylül'de tek celsede boşanarak, herkesi şaşırtmıştı. Ortak işlerini de ayırmaya karar veren ikili, daha sonra birlikte bir mekanda görüntülenmişti.

Çıra'nın, eski eşiyle barışmak için elinden geleni yapsa da Ciğerci'nin bu konuda kararsız olduğu iddia edilmişti. İkili beraber zaman zaman vakit geçirse de barışma haberlerini yalanlamıştı.

"GÖRDÜĞÜM ZAMAN HEYECANLANIYORUM"

'2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ciğerci, "Barışmadık. ‘Ayrılmaları yalan, reklam yapıyorlar’ yazmışlar. Reklam olsa evimi ayırmazdım, böyle bir şeyin reklamı olmaz. Evet, görüştük konuştuk. Arkadaşımızın doğum gününde denk geldik. Düşman değiliz. ‘Barışmayacağım’ demiyorum. Şu anda konuşuyoruz zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık" ifadelerini kullanmıştı.

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni, bekarlığın kendisine yaradığını belirterek, son dönemde spor yaptığı anları paylaşıyordu. Ciğerci, son olarak İzmir Çeşme'den paylaşımlar yaptı.

"UNUTURDUN VALLA"

Gökhan Çıra, eski eşinin Instagram gönderisini yorumsuz bırakmadı. Ciğerci'ye İngilizce "2022'nin en iyisi mi?" yazdı. Selin Ciğerci ise bu yoruma "Türkçesi yok mu?" karşılığını verdi.

25 yaşındaki eski futbolcunun "Unutturdun valla" cevabı magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin takipçileri, "Barışın artık" şeklinde yorumlarda bulundu.

"BOŞANMAK YARAMIŞ"

Fenomen, geçtiğimiz günlerde spor sonrası yanında kahve fincanıyla ayna karşısında çektiği bir videosunu, "Yanımdaki tam bir keyif kahvesi" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Kısa sürede binlerce beğeni alan Ciğerci'nin videosuna; "Bence boşanmak yaramış", "Ayrıldığına pişman olmayan da ne bileyim" ve "Azmine hayranım, helal olsun sana" gibi yüzlerce yorum yapılmıştı.