Hem konserlerindeki davranışları hem de giysileriyle sürekli gündeme gülen şarkıcı Gülşen, dün akşam İzmir'de verdiği konserde görevlinin omzuna oturdu ve şarkısını öyle söyledi.

Sahne kıyafetleriyle ve son çıkardığı Lolipop şarkısının klibiyle gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, konserleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Gülşen, dün akşam İzmir'de sahne aldı.

GÖREVLİNİN OMZUNA OTURUP ŞARKI SÖYLEDİ

Gülşen'den yine çok konuşulacak hareket: Şarkısını görevlinin omzuna oturarak söyledi

Daha önce bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturan ve bu hareketinden dolayı günlerce konuşulan şarkıcı, bu sefer de bir güvenlik görevlisinin omzuna oturarak seyircilerin arasında dolaşıp şarkı söyledi. Gülşen'in o anları ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'in dün akşamki konserinde giydiği kot pantolon ve bluzu dikkat çekti.

KONSERİNDE ERKEK ARKADAŞININ KUCAĞINA OTURMUŞTU

Gülşen, konserinde erkek görevlinin omzuna oturarak şarkı söyledi

Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz haftalarda verdiği konserinde yakın arkadaşı Tolga Sezgin'in kucağına oturmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Gülşen, eleştirilere "Sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?" demişti.