Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, çok istediği annelik hayaline kavuştu. Bugün ikiz kızları Sofia ve Alya'yı dünyaya getiren Sever, tam 8 kez tüp bebek tedavisi görmüştü.

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük olan Eray Sünbül ile nikah masasına oturan Seray Sever bugün ikiz bebeklerini kucağına aldı. Sabah saatlerinde ameliyathaneye alınan Sever'in kızları sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Seray Sever, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi

SOFIA VE ALYA ADINI VERDİ

Geçtiğimiz haftalarda babasının ölümüyle yıkılan Seray Sever, bu zorlu süreci ailesiyle evinde geçirdi. Çocuklarını Muğla'daki bir çiftlik evde büyütmek isteyen Sever, bugün Altunizade'deki özel bir hastanede anne oldu. Son olarak dün akşam hastanede odasında paylaşım yapan Seray Sever, ikizlerine Sofia ve Alya adını verdi.

"ÇOCUK YAPMAK İÇİN SEKİZ DENEME YAPTIK"

İkiz bebek bekleyen Seray Sever: Bodrum'da kendimi eve kapattım - Magazin  Haberleri - Milliyet

Doğumuna günler kala Sabah'a röportaj veren Seray Sever, 48 yaşında hamile kalmasıyla ilgili "48 yaşımda hamile kaldım. 49'da doğuracağım inşallah. Ama bir anda hamile kalamadım elbette. Eşimle tanıştığım gün çocuk istedim. Yani sekiz sene önce. Dört yıldır evliyiz. Benim çocuk merakım vardı, o çok meraklı değildi... 'Sen nasıl istersen' diyordu. 2018'de evlendik ve çocuk konusuna giriştik. Ama ne girişme... Sekiz deneme falan yaptık. Baktık olmuyor. Yumurta rezervlerim iyi, sorun yok ama olmuyordu. Orada vücudum çok yoruldu. Ve hormonlar insanın dengesini çok bozuyor" dedi.