Sibel Can, çocuklariyla Monaco’daki lüks evinde tatil yapmakla kalmadi bir de ultra lüks mavi yolculuga çikti. Kesenin agzini açan sanatçi, haftaligi 230 bin TL olan yüzen sarayla, deniz ve günesin tadini çikardi..

Sibel Can, çocuklariyla Monaco’daki lüks evinde tatil yapmakla kalmadi bir de ultra lüks mavi yolculuga çikti. Kesenin agzini açan sanatçi, haftaligi 230 bin TL olan yüzen sarayla, deniz ve günesin tadini çikardi...Ünlü sanatçi Sibel Can'in kizi Melisa Ural ile oglu Emir Aksüt'ün tatili herkesi kiskandiracak Ünlü sanatçi, birkaç gündür 23 yasindaki kizi ve 17 yasindaki ogluyla Monaco'daki süper lüks villasinda tatil yapiyordu. Bu lüks tatille yetinmeyen Sibel Can, iki evladini bu kez unutulmayacak bir yat gezisine çikardi.



Can, yillik ücreti 82 bin TL olan London College of Communication'da iletisim okuyan Melisa ve ogluyla Monaco'dan Cannes'a geçti. Sibel Can, Cote d'Azur kiyilarinda mavi yolculuk yapmak için kesenin agzini açti.

Lüks motor yatlari bir bir inceleyen Can, haftalik kirasi 57 bin euro yani yaklasik 230 bin TL olan 'MABRUK III' model tekneye hayran kaldi. Sibel Can, içerisinde 5 kamaranin yer aldigi 35 metrelik lüks yatta çocuklariyla gözlerden uzak bir tatil yapti.
BAYRAMA HAZIRLIK... Can, içerisinde jakuziden ultra lüks kamaralara kadar her seyin yer aldigi ve 7 yildizli otelleri aratmayan bir konforun oldugu yatta, bol bol sefa yapti.