Geçen yıl geçirdikleri kazada sevgilisini kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, zor günleri geride bırakarak sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. Paylaşımında "Gerçek bir savaşçı görüyorum" diyen şarkıcı, günlük yaşantısından kareleri yayınladı.

Yıllar önce dağılan Hepsi grubunun üyesi, şarkıcı Gülçin Ergül, geçen yıl İzmir - İstanbul otoyolu Susurluk mevkiinde sevgilisiyle trafik kazası geçirdi. Kazada Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken genç şarkıcı yaralı kurtuldu. Zorlu bir süreçten geçen Ergül, sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı.

Zaman zaman Instagram hesabından paylaşım yapan Gülçin Ergül, en son tatil pozlarını yayınladı. Peş peşe fotoğraf paylaşan şarkıcı, paylaşımına şu notu ekledi:

"Aynı şeye farklı perspektiflerden bakan her bir kişi gördüğünü eşsiz şekilde yorumluyor. Peki ben mi ne görüyorum; her şeyden önce gerçek bir savaşçı, o ve onun gibilere bırakılmış harika bir not."

Erkek arkadaşının vefatıyla psikolojik destek alan şarkıcı, zorlu süreci ailesi ve yakınlarıyla geçiriyor.

Aralık ayında meydana gelen kaza sonrası yaşadıklarını anlatırken, hayatta olabilecek en kötü şeyi yaşadığını söyleyen Ergül, “İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Erdal bana eşlik ediyordu. Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söylemişti. Hep onları düşünüyordum. O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim” diye konuşmuştu.

Hastaneden çıkar çıkmaz İzmir’e, sevgilisinin ailesine gittiğini söyleyen Ergül, “Onlar benim ailem. Birbirimize destek oluyoruz. Sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir kez daha yıkıldım çünkü öldüğüne inanamıyordum. Bu bir kabus olmalı. Ben iyiyim, tedavim devam ediyor. Meleğimin acısının yanında benim ağrılarım bir hiç. Çok bitkinim, gözlerimin feri söndü. Acımın tarifi yok" demişti.