2019 -2020 sonbahar/ kış moda trendleri tüm moda takipçilerinin uzun zamandır beklediği ‘İşte Bu’
dedirtecek kadar zevkli,gösterişli ve özgün.Dünyaca ünlü tasarımcıların hazırladığı ve modaya yön veren tasarımlar bu sezon sizi de trend bir görünüme kavuşturacak.
Lafı hiç uzatmadan birlikte incelemeye başlayalım.


#1. Yetmişli Tarzı
Çan inen pantolonlar, yelekler, balıkçı yakaları, kadife , uzun ceketler ve sıcak toprak renkleri.. Bunlar ; tasarımcıların 2019 da pist trendlerinden biri olarak geri getirilen Yetmişli yılların modasıdır.Hem rahatl hem özgün olabileceğimiz bir yıl bizi bekliyor.



#2.Bol Kesim takım elbise
Bu sezonun en rahat ve en şık parçaları şüphesiz takım elbiseler.Kullanılan kumaşlar ve kalıplar bize içinde çok rahat olacağımızın sinyallerini veriyor.Oversize etkilerini takımlarda da görüyoruz.Daha maskülen bir görünüm tercih edenler için en trend takımlar 2020 kışında vitrinlerde bolca sergilenecek.



#3.Triko
Kış deyince hiç bir zaman modasını yitirmeyen trikoların en başta gelmesi tabi ki şaşırtıcı değil.Fakat bu sezon daha fazla oversize tek parçalarda göreceğiz trikoyu. Missoni ve Pringle of Scotland gibi büyük markalar moda haftasına triko ürünleri sergilemek için katıldı.Bu yüzden trikolar 2019-2020 moda trendlerinde yerini almakta hiç zorlanmadı.



#4.Deri Elbiseler
Sonbahar / kış 2019-2020 moda trendleri için pek çok tasarımcı deriyi kumaş gibi işledi, kıyafetler hazırladı, tulumlar ve hatta malzemeden tamamen yeni şeyler yarattı. Deriyi yumuşak ve işlenebilir hale getirdiler.Bizlerde bu kış çok trend bir görünüm için dolabımızda
deri pantolon,elbise ve gömleklere yer açabiliriz.



#5. Yapısal Güçlü Omuzlar
80’lerin en dikkat çeken trend yüksek ve keskin omuz detaylı bluz ve elbiseleri 2019-2020 kışına hızlı bir giriş yaptı.Dünyaca ünlü tasarımcılar (Alexander McQueen) defilelerinde birçok tasarımlarında yüksek omuz detayını kullanarak 2020 kışında bolca omuz detayının kullanılacağının sinyallerini verdi.



# 6. Pileli Etekler
Pileler her zaman moda olan detaylar arasında. 2019-2020 sonbahar / kış moda trendleri içinde etek modellerinde dönüşlerini gösteriyor.Önceki sezonlardan muhtemelen dolabınızda asılı duran pileli etek-elbiseniz vardır.Şimdi deri çizmelerle birlikte eteklerinizi kombinleyerek havalı bir görüntüye kavuşabirsiniz.



# 7.Taklit Kürk Mantolar
İster diz altı olsun,ister mini boy!Bu kış en canlı ,en gösterişli renklerle sahte kürkler harika bir dönüş yaptı.Hem istenen her renk ve kalitede üretilebilmesi ,hemde doğayı ,hayvanları korumak adına bizde tabi ki taklit kürkleri öneriyoruz.Sizde kırmızı bir kürkle bu kış trendleri yakalayabilir ve tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz!



#8.Transparan
Daha kadınsı,çekici bir görüntü için transparan bu sezonun en iyi tercihi!Geçen sezonda gördüğümüz transparan detayları 2020 kışında elbiselerde,ceketlerde,büstiyer ve kol detaylarında bolca göreceğiz.



#9.Kadife ve Süet
Kadifenin kaliteli görünümü ve süetin şıklığı!İkisi de dokusal anlamda birbirine benzeyen,ve tamamlayıcı parçalardır.2020 yılında hem gece hem de gündüz son derece şık,kaliteli bir görünüm için kadife-süet parçaları tercih edebilirsiniz.



#10.Kemerler ve Kuşaklar
Aksesuarlar her zaman kombinlerimizi tamamlayan ve daha stil sahibi gösteren parçalardır.Özellikle kemerler beli daha ön plana çıkarmak daha ince göstermek için en fazla kullanılması gereken aksesuar.Bu sezon sadece pantolon üzerinde değil blazerların,elbiselerin üzerinde (zincir,kuşak,deri)de bolca kullanılıyor.