Amerika’nın Pro Drift Şampiyonası olan Formula Drift’in yıldızı Chris Forsberg, KKTOK ile EMSO’nun davetlisi olarak ülkemize gelmeye hazırlanırken, Tigin Kişmir, “Böylesine önemli bir yıldızı ülkemizde ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.

Formula Drift Şampiyonası’nda 2004 yılından beri mücadele eden, Formula D tarihinin en çok podyum alan sporcusu, James Deane ile 3 şampiyonluk rekorunu paylaşan Chris Forsberg, Cumartesi günü ülkemize geliyor.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) ile EMSO’nun daveti üzerine ülkemize gelecek olan Amerikalı yıldız, hem kısa bir tatil yapacak, hem de Pazar günü Cemsa Karting tesislerinde drift gösterisine katılacak.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu gözlemcileri ve hakemlerinin yanı sıra, motor sporları severlerle buluşacak olan Forsberg, tecrübelerini hayranlarıyla paylaşıp imza dağıtacak.

KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, “Böylesine önemli bir yıldızı ülkemizde ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Motorsporları ile ülkemizi dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaparken, 18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 18:00‘de tüm motor sporları severleri Cemsa Karting pistine davet etti.

Pazar günü saat 18.00 de Lefkoşa da Cemsa Kartingde, Chris Forsberg’in de imza dağıtması planlanan drift show organize edilecek.