Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen A1 Birinci Lig’de 2022-2023 Futbol Sezonu başlarken, ilk hafta maçları oynanıyor.

A2 Birinci Ligin ilk hafta maçında Larnaka Gençlerbirliği ile Yeniboğaziçi, Cumhuriyet stadında karşılaşma yapıldı. Mehmetcan Erli’nin yönettiği maç çekişmeli ve gollü geçerken ilk devreyi Yeniboğaziçi, Hamza Gençoğlu’nun goluyle 1*0 önde tamamladı. İkinci devrede 70. Dakikadan itibaren baskısını artıran Yeniboğaziçi , İsmail Köseoğlu ve Hüseyin Şeref’in penaltı golüyle 3-0’ı yakaladı.

3-0 sonrasında rahatlayan rakibi karşısında son bölümde baskısını artıran Larnaka Gençlerbirliği ile Yeniboğaziçi, Cumhuriyet Stadında karşılaştılar. Mehmetcan Erli’in yönettiği maç çekişmeli ve gollü geçerken ilk devreyi Yeniboğaziçi, Hamza Gençoğlu’nun golüyle 1-0 önde tamamladı.

İkinci devrede 70. Dakikadan itibaren baskısını artıran Yeniboğaziçi, İsmail Köseoğlu ve Hüseyin Şeref’in penaltı golüyle 3-0’ı yakaladı.

3-0 sonrasında rahatlayan rakibi karşısında son bölümde baskısını artıran Larnaka Gençlerbirliği, Sertan Bulut’un 89 ve 90’daki golleriyle skoru 2-3 yaptı. Maç da bu skorla sona ererken, 3 puan Yeniboğaziçi’nin oldu.