Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü, 2021 – 2022 futbol sezonu hazırlık döneminde basın mensupları ile bir araya geldi. Kulübün antrenman tesisi olan Yonpaş Arena’da gerçekleştirilen basın toplantısında 13 kişiden oluşan teknik heyet de tanıtıldı.

Teknik ekibin tanıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “Başkanımız, yönetim kurulu ve sponsorumuza bize bu kaliteli teknik kadronun oluşturulmasında sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Ülkemizde bugüne kadar kurulmuş en geniş teknik ekiple karşınızdayız. Sayımız kulüp doktoru ile 13 olacaktır” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Sedat Devecioğlu kendisi ile birlikte Takım Antrenörü Erdoğan Emiroğulları, Kaleci Antrenörü Hüseyin Mertol, Atletik Performans Antrenörü Mustafa Sakallı, maç ve Performans analizi Antrenör Sabri Deniz, Forvet Gelişim ve Duran Top Antrenörü Mete Ünlücan, sporcu Diyetisyeni Şöhret Ercen, Sporcu Psikoloğu Gözde Acaray, Fizyoterapist – Masör Mohab Hassan, Takım Fizyoterapisti Osman Vaiz, Kulüp Doktoru Nevzad Denerel ile Malzemeciler Hüseyin Peralı ve Erkan Mutela’nın olduğunu söyledi.