2021 yazında Barcelona'ya gözyaşlarıyla veda ederek PSG'ye imza atan Lionel Messi gözünü Dünya Kupası'na çevirdi. Dünya yıldızı, PSG'nin Teknik direktörü Galtier'e sürpriz bir istekte bulundu. Öte yandan Arjantin taraftar grubundan ise rakip futbolculara Messi tehdidi geldi.

Lionel Messi için ölüm tehdidi!

Futbolun yaşayan efsanelerinden Lionel Messi, bu sezon şu ana kadar performansıyla herkesi büyüledi. Messi, PSG'nin Fransa Ligue 1'de Troyes'u sahasında 4-3 yendiği maçta 1 gol attı, 1 de gol pası verdi. PSG son olarak Devler Ligi'nde Juventus'u 2-1 mağlup ederek tur attı.

Lionel Messi için ölüm tehdidi!

35 yaşındaki süperstar, ülkesi Arjantin'le boy göstereceği 2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala, adeta alev almış durumda... Katar'daki organizasyonun, Milli formayla son turnuvası olabileceğini belirten Messi, Paris deviyle çıktığı 18 karşılaşmada rakip fileleri 12 kez sallarken, 13 de asist yaptı.

Lionel Messi için ölüm tehdidi!

Dünya Kupası'nı en son 1986'da Diego Armando Maradona'yla kazanan Arjantin, 37 yılı bulan hasreti 2022 FIFA Dünya Kupası'nda sonlandırmak istiyor.

MESSI'DEN GALTIER'E SÜRPRİZ İSTEK

Fransız basının çıkan habere göre; Lionel Messi, Dünya Kupası'ndan önceki son Paris Saint-Germain maçında oynamamak için Christophe Galtier’den izin istedi. Eğer Arjantin Dünya Kupası'nda finale çıkarsa Messi'nin 1000. resmi maçına denk gelecek. Bu durum Messi'nin Dünya Kupası şampiyonluğuna çok inandığı şeklinde yorumlandı.

"MESSI'YI SAKATLAYAN FUTBOLCUNUN HAYATI TEHLİKEDE"

Lionel Messi için ölüm tehdidi!

Öte yandan Arjantin taraftar grubu Ultras'tan rakiplere Messi tehdidi geldi. Ultras yaptığı açıklamada "Dünya Kupası öncesi Messi'yi sakatlayan herhangi bir oyuncunun hayatı tehlikededir. Herkes O'na dikkatli davransın. 37 yıldır dünya kupasını kazanamadık, Messi bunu başarabilecek tek isim. Bu bir uyarı değil, tehdittir." ifadelerini kullandı.