UltraCrows, Mağusa Türk Gücü - Miracle Değirmenlik, maçında yaşanan konular ve maç sonrası çıkan asılsız haberler ile alakalı bir açıklamada bulundu. Açıklama şu şekildedir;

Değerli futbol severler, 

Mağusa Türk Gücü - Miracle Değirmenlik, maçında yaşanan konular ve maç sonrası çıkan asılsız haberler ile alakalı birkaç kelam etme hakkımız olduğuna inanıyoruz. 

Bilinmesini isteriz ki öncelikle maç esnasında yaşanan olayları tasvip etmemiz mümkün değildir. Şehrimize misafir olarak gelen ülkemizin güzide köylerinden Değirmenlik sakinlerinin içerisinde bulunan provakatör ruhlu insanların başlattığı tartışmanın sporun ruhuna yakışmadığı gibi tüm Değirmenlik taraftarlarına maal edilmemesini umuyoruz. 

Diğer bir taraftan bize sayısız başarılar yaşamamıza sebep olan başkanımız sayın Koral Bozkurt için yapmış olduğumuz ve ilk olarak 2022 Kıbrıs Kupası finalinde açtığımız pankart için söylenen mesnetsiz sözleri de kınadığımızı belirtmek isteriz. Malum yayın organında bahsedildiği gibi Değirmenlik camiasını hedef göstermek için kasten oraya asılmış bir pankart değildir. Kaldı ki bu pankart gecesi gündüzü olmadan, MTG'miz için varını yoğunu ortaya koyan başkanımız için ufak bir teşekkür hediyesi olarak tasarlanmıştır. 

Biz Mağusa Türk Gücü taraftarları olarak futbol oyunu içerisinde kalmak için elimizden geleni yapıyoruz. 

Kimseye gazetecilik öğretecek durumumuz da yok. Fakat, üç gündür yazılanlara bakınca bazı olaylar hiç yaşanmamış gibi davranılıyor. 

Maç esnasında stadda bulunan Esentepe belediye başkanının ortamı germek adına küfürler etmesi ve kavga çıkarması, bir hafta öncesinde skorbordda siyasi reklam yapılması haber değeri taşımıyorsa, haberi yapan malum yayın organının gazetecilik yaptığına inanmamız beklenemez. 

Biz siyaseti de futbolu da çok iyi bilen ve ayrımını çok iyi yapan insanlarız. Oynanan bütün oyunları da biliriz. Sizden tek farkımız masa başı oyunlarına başvurmuyor ve ihtiyaç duymuyor oluşumuzdur. 

Cambaza bak oyununu bilir misiniz? Eskiden yükseğe bir ip gererlermiş. Cambaz ipin üstünde yürürken yan kesiciler de insanların yukarıya bakması için “cambaza bak cambaza bak” diye elleriyle yukarıyı gösterip milletin cebinde cüzdanında ne varsa alırmış. 

Burdan bizi GIYNIK ile dürtmeye çalışanları uyarıyoruz! Mağusa Türk Gücü 77 yıllık koca bir ÇINARdır. Altında kalır ezilirsiniz! 

Son olarak bir de teşekkür etmek isteriz. 

Çünkü bu ülkede MTG'den daha tehlikeli bir takım varsa o da şampiyonluk modunu açmış, haksızlığa uğradıkça camia olarak hedefe kilitlenmiş bir Mağusa Türk Gücü'dür. Hadi herkese geçmiş olsun...

UltraCrows