K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) teknik sorumlu ve başkan Ali Vehid ile ilgili spor kamuoyunda çıkan istifa haberleri üzerine açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada teknik sorumlu Özgür Bayraktar’ın istifasının doğru olduğu ancak başkan Ali Vehid’in görevinin başında olduğu ve kulüp çıkarları doğrultusunda yönetim olarak çalışmaya devam edecekleri belirtildi.

Başkan Ali Vehid imzasıyla kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Geçtiğimiz günlerde kulübümüz hakkında basında çıkan haberler neticesinde bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Herkesin bildiği üzere antrenörümüz Özgü Bayraktar geçtiğimiz günlerde istifa etmiştir. Yönetim Kurulumuz, Sn. Bayraktar’ın istifasını kabul etmiş ve kulübe verdiği emekler için kendisine teşekkür etmiş bulunmaktadır. Bizler Yenicami yönetimi olarak dün olduğu gibi bugün de kulüp çıkarları için çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında en kısa süre içerisinde yeni bir antrenörün takımımızda görevlendirilmesiyle ilgili girişimler tamamlanarak yeni sezon hazırlıklarına başlanacaktır. Daha önce de belirttiğimiz gibi bizler yönetim kurulu olarak dün olduğu gibi bugün de kulüp çıkarları için çalışmaya devam edeceğiz.”