Meteoroloji'nin uyarısı sonrası İstanbul'da dolu etkili oldu. İstanbul Valiliği'nden de son dakika uyarısı yapıldı. Yağış nedeniyle Kadıköy'de bazı noktalarda yerler kısa sürede beyaza büründü.Muhtemel ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara dikkat edilmesi uyarısı yapılmıştı. 

Son Dakika! İstanbul'da beklenen sağanak yağış ve dolu başladı, Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı geldi

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 'İstanbul genelinde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yerel kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi.

Son Dakika! İstanbul'da ceviz büyüklüğünde dolu yağışı! Kuvvetli sağanakla birlikte geldi
SEMT PAZARINI SEL BASTI

Arnavutköy'de sağanak yağış sele neden oldu. Semt pazarının da bulunduğu sokaklar nehre dönerken vatandaşlar zor anlar yaşadı. O anlar kameralara yansıdı.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından Arnavutköy'de başlayan yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Anadolu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde Salı günleri kurulan semt pazarında aşırı yağış nedeniyle yağmur giderlerinin tıkandığı pazar alanını bir anda sel bastı. Pazar kurulan cadde ve sokaklar nehre dönerken pazardakiler zor anlar yaşadı.