Eskişehir'in Erenkey Mahallesi dün gece hareketli anlara tanıklık etti. Ajansların geçtiği son dakika haberine göre, iki katlı bir evde yaşadıkları iddia edilen Afganistanlı geçici tarım işçileri, eve geldiklerinde yerde çeşitli kan izleri gördüler. Bu durum üzerine korkan ve durumu polis haber veren işçiler, Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesini beklediler.

Alınan bilgiye göre, olay Erenköy Mahallesi Bozkaya Sokak'ta yaşandı. Tek katlı müstakil bir evde yaşayan Afganistan uyruklu Malik Gülen (27) ile Beitollah Tatlıdil (22) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle Beitollah Tatlıdil, arkadaşı Malik Gülen'i önce bıçakla öldürüp, ardından parçalara ayırdıktan valizlere koyduktan sonra olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra eve gelen Gülen'in yakınları, yerde kan izleri görünce durumu polis ekiplerine haber verdi. Yapılan ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, evin avlu kısmında valizlerin içerisine saklanmış Afganistan uyruklu Malik Gülen'in parçalara ayrılmış cesedini tespit etti.