İstanbul'da yaşanan kardeşlerin intiharından sonra şimdi de Antalya'da bir aile ekonomik sebeplerden dolayı hayata veda etti.



Dün akşam saatlerinde bir tanıdıkları haber alamadığı için Şimşek ailesinin evine gitti. Kapının açılmaması üzerine polis çağrıldı. Kapı, Cumhuriyet savcısının talimatıyla açıldı.

Eve giren polis ekipleri, Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar'ı evin salonunda cansız halde buldu. Evin banyosunda ise anne Sultan Şimşek'in cenazesine ulaşıldı.

SİYANÜR İDDİASI

Polis ekipleri site çevresinde güvenlik önlemi alırken, gelen sağlık görevlileri yaptıkları incelemede Şimşek Ailesi'nin siyanür zehirlenmesine bağlı ölmüş olabileceğini belirtti. Bunun üzerine polis ekipleri, diğer dairelerin kapısını çalarak binayı boşalttı. Evlerinden çıkan bina sakinlerinin bir kısmı yakınlarının evlerine giderken bazıları ise park ve otobüs duraklarında oturdu. Polis, ilaçlarını almak isteyen bina sakinlerinin tek tek evlerine girmesine izin verdi. Sokak ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

BABA MEKTUP BIRAKMIŞ


Polislerin evde yaptığı incelemede baba Selim Şimşek'in mektubuna ulaştı. Baba mektubunda "9 Aydır işsizim artık yapacak bir şeyim yok" ifadesini kullandığı görüldü.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul fatih de 4 kardeş ekonomik nedenlerden dolayı hayata veda etmişti. Antalya'daki olayın İstanbul'daki olaydan önce yaşandığı düşünülüyor.