İstanbul, İzmir ve Bursa'da hissedilen deprem.. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Manisa’da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, İzmir ve Bursa’da da hissedildi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı son bilgiye göre Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Son Depremlerle ilgili teknik bilgiler.. Manisa Akhisar'da, İstanbul, Bursa ve İzmir'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi, AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Manisa Akhisar'da saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, İzmir ve Bursa'da da hissedildi.

SON DEPREMLER 

En son deprem bugün saat 22:25 sularında MUSALAR-AKHISAR (MANISA) bölgesinde meydana geldi; Bu deprem 4.4 büyüklüğünde ve yerin 12.5 km derinliğinde oluştu. 4.4 ŞİDDETİNDE BİR DEPREM DAHA Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı son bilgiye göre Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı açıklamada, "Şu anda şehir merkezinde çok ciddi bir sıkıntı yok. Musalar Köyü'ne ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımız sokakta. Yıkılan bir bina haberi yok" dedi. "Birkaç evin yıkıldığı bilgisi var" Manisa Valisi Ahmet Deniz "(Manisa'daki deprem) Çeltikçi Mahallesi'nde birkaç evin yıkıldığı bilgisi var, yaralı yok" açıklamasında bulundu. Uzmanlardan depremi yorumladı İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu Manisa'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremle ilgili yaptığı açıklamada "Çok sık depremler olması öncü olduğu anlamına geliyor. Akhisar çok uzak. Bu depremlerden bazısı artçı sayılan depremlerdir diğerleri de öncü depremleridir. Bu nedenle beklenen büyük depremin sırası değil. Bu zon içirerisinde olan depremdir. İçerisinde 5,5 6'ya giden depremler olabilir" ifadelerini kullandı.