MAĞUSA HABER AJANSI ÖZEL

Gazimağusa narkotik polisi aldığı bilgi doğrultusunda şahsın evinde yaptığı aramada 40 gram kokain türü uyuşturucu maddeyle ilgili tutukladığı  K.B. ve  S.D. hakkındaki tahkikatı tamamladı.

Polis zanlıları bu sabah mahkemeye çıkarttı ve ileride yargılanmalarını sağlamak için 40’ar bin TL nakdi teminat karşılığında serbest bıraktı.

 Mahkemeye meseleyle ilgili talebi İbrahim Gökova, aktardı.İbrahim Gökova,

 02.01.2024 tarihinde aldığı bir bilgide, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından, Gazimağusa’da K.B.(E-47)’nin kalmakta olduğu ikamatgahta yapılan aramada, yaklaşık 40 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu maddeyi tespit ederek  emare zapt ettiğini anlattı.

Polis, tutukladığı zanlılar hakkındaki soruşturmasını tamamladığını belirterek mahkemeden zanlılar aleyhine uygun bir teminat talep etti.

 Yargıç huzurundaki talebi değerlendirdi ve zanlıların 40’ar bin TL nakdi teminat yatırmasına , tüm kimlik ve pasaport belgelerini polise teslim etmesine ve lehlerine KKTC vatandaşı 1’er kefilin 250’şer nin TL’lik kefalet senedi imza etmesine emir verdi.