2 GÜN SÜREN TURNUVADA ŞAMPİYONLUK KUPASI MTG VE DUMLUPINAR TÜRK SK’NIN OLDU
TURNUVAYI İKİNCİ TAMAMLAYAN TAKIM 1461 İSKELE TRABZON SK
54. Geleneksel İskele Festivali kapsamında bu yıl merhum Hasan Civisilli ile Hüseyin Misk anısına düzenlenen minikler&kızlar halı saha turnuvası bir kez daha centilmence mücadele elen çocukların karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı.

2 gün süren turnuvanın şampiyonları ise minik erkeklerde Mağusa Türk Gücü olurken, minik kızlarda ise Dumlupınar Türk Spor Kulübü şampiyonluk kupasını evine götürdü. Turnuvayı erkek ve kızlarda ikinci tamamlayan takım ise 1461 İskele Trabzon Spor Kulübü oldu.

2 GÜN SÜREN TURNUVADA ŞAMPİYONLUK KUPASI MTG VE DUMLUPINAR TÜRK SK’YE GİTTİ
Geleneksel İskele Festivali bünyesinde bu yıl İskele’nin sevilen isimleri merhum Hasan Civisilli ile Hüseyin Misk (Miksi) anısına Zehra Çırakoğlu Civisil Stadı’nda düzenlenen ve iki gün süren turnuva dün (3 Temmuz) final karşılaşmaları ile sona erdi. Larnaka Gençler Birliği SK, 1461 İskele Trabzon SK, Mağusa Türk Gücü, Dumlupınar Türk SK, Ergazi SK ile Balıkesir SK 2014 ve üzeri çocuklar top koşturdu.

Minikler &Kızlar Halı Saha Turnuvasında birincilik karşılaşmaları Mağusa Türk Gücü ile 1461 İskele Trabzon SK arasında oynandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmada minik erkekler kategorisinde şampiyonluğu göğüsleyen takım rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Mağusa Türk Gücü oldu.
Kızlar kategorisinde ise şampiyon rakibini 3-2 mağlup eden Dumlupınar Türk Spor Kulübü oldu.

TURNUVANIN İKİNCİ ERKEK VE KIZLARDA 1461 İSKELE TRABZON SK
ÜÇÜNCÜLER KIZLARDA BALIKESİR, ERKEKLERDE DUMLUPINAR OLDU

2 gün süren turnuvada dün akşam oynanan final karşılaşmalarında dereceye girerek ikinci olmayı başaran takım kızlarda ve erkeklerde 1461 İskele Trabzon Spor Kulübü, üçüncüler ise kızlarda Balıkesir SK, erkeklerde ise Dumlupınar Türk SK oldu.

İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşirelerinin bir an olsun ayrılmadığı Zehra Çırakoğlu Civisil Stadı’nda, İskele Belediyesi Spor Komitesinin karşılaşmaları an be an takip ettiği turnuvanın sonunda şampiyonluk kupasının yanı sıra dereceye giren takımlara kupaları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Meclis Üyeleri Seymen Yılmaz ve Sefa Kurukufa’nın yanı sıra merhum Hasan Civisilli ile Hüseyin Misk’in aileleri tarafından taktim edildi.
Gecede İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından Civisilli ve Misk ailelerine turnuva anısına teşekkür plaketi de verildi.








