ABP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Han yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Birçok partinin bir araya gelerek kurmuş olduğu Türkiye İttifakı’nın adayı olmanın önemine dikkat çeken Başkan Adayı Han, “Bütün partilerimizin güvenini kazanarak İzmir adayı olmak çok önemliydi. İzmir’de elimizden geldiği kadar Türkiye İttifakı’nın yüzünü güldürmeye çalışacağız.” dedi.

KİTLEMİZ İLE İZMİR’DE OLDUKÇA GÜÇLÜYÜZ

İzmir’de Roman nüfusunun çok olması nedeniyle yerel seçimler için Türkiye İttifakı olarak aday çıkardıklarını söyleyen Han, “İzmir’de nüfus yaklaşık olarak 5 milyon civarında bunun 450 ile 500 bini romanlardan oluşmaktadır. Biz Güzel Parti olarak bu kitleye hitap ediyoruz. Kitlemiz arkamızda, kitlemiz ile güçlüyüz. Bu kitlenin gücünü Anadolu Birliği Partisi ile birlikte ortaya koyarak Türkiye İttifakında belediye seçimlerinde kullanacağız. İzmir’de bu çok önemli bir etken olmuştur” dedi.
 
PROJELERİMİZLE HİZMET EDECEĞİZ

İzmir ile ilgili projelerini anlatan Han, “Ülkemizin genel sorunlarından biri sığınmacılar ve kaçaklar bunlarla alakalı İzmir’de belediyeden yapılan destekleri kaldıracağız. Aynı zamanda İzmir halkının İzmir ekonomisinden kazancını bölmemek adına sığınmacı ve kaçakların açmış olduğu kaçak ve ruhsatlı dükkanları kapatmayı planlıyoruz. Ülke genelinde bir uyuşturucu ile mücadele gerçeği var. Bu doğrultuda İzmir’deki zabıta görevlilerimizi okul çevrelerinde özellikle görevlerini yaptıkları sırada böyle şahıslarla karşılaştıkları durumlarda emniyet ekiplerine bilgi vermek üzere görevlendireceğim.  Kötü koku problemimiz var bununla ilgili Türkiye’de ün yaptık. Bunun da önüne geçeceğiz. Dere yataklarını ıslah etme projelerimiz var. İzmir’de iki tane devlet üniversitemiz var. Özel üniversitelerimiz de var. Üniversitelerimizde çok sayıda öğrencimiz okumakta bu öğrencilerin ekonomik problemler çektiğini biliyoruz. Bu öğrencileri yarı zamanlı olarak belediyede iş vermeyi planlıyoruz. Hem kendi harçlıklarını çıkarsınlar hem de iş gücüne biraz daha katkı sağlamlarını istiyoruz. Elektrikli araçların şarj istasyonlarını İzmir’de artırmayı planlıyoruz. Bu projelerle yola çıktık. İzmirlilerin yüzünü güldürmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.