Ergün Yahat

İskele eski Belediye Başkanı Halil Orun'un oğlu ve UBP İskele Belediye Meclis Üyesi Ahmet Orun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Ahmet Orun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı sosyal medya haber sitelerinde çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberler nedeniyle kendi sayfamdan bir açıklama yapma gereği hissettim.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki bugüne kadar hiçbir platformda İskele Belediye Başkanlığı'na aday olma gibi bir düşüncem olduğunu söylemedim.

Sadece beni telefonla arayan bazı haber sitelerinin düşüncemi sorması üzerine, herkesin aday olma hakkı olduğu gibi benim de bu hakka sahip olduğumu, ancak bu dönem için böyle bir niyetimin olmadığını ifade ettim.

Şu an hâlen UBP İskele Belediye Meclis Üyesiyim ve dört yıldır Belediye Başkanımız Hasan Sadıkoğlu ile son derece uyumlu bir şekilde çalışıyoruz.

Geçmişte babamla yaşanan siyasi bir yarış olmuştur, ancak hiçbir zaman kişisel bir sorunumuz olmamıştır. Dostluğumuz bakidir.

Bu gibi mesnetsiz ve olumsuz algı yaratmaya çalışan haber sitelerine lütfen itibar etmeyiniz."