( 18.12.2023 …...MHA .….. ) AIESEC, dünya genelinde genç liderlerin kişisel ve profesyonel gelişimini destekleyen, kültürler arası anlayışı güçlendiren uluslararası bir öğrenci organizasyonudur.91-3 1948 yılında kurulan AIESEC, gençleri liderlik becerileri kazanmaya teşvik eder ve onları küresel sorunlara çözüm bulmaya yönlendirir.

92-1Gençler arasında uluslararası deneyimleri teşvik eden AIESEC, staj ve gönüllü programları aracılığıyla öğrencilere farklı kültürleri tanıma fırsatı sunar.

93-2AIESEC'in misyonu, gençlerin dünya çapında anlayış ve işbirliğiyle küresel liderlik rollerine hazır olmalarını sağlamaktır. Bu çerçevede, AIESEC Doğu Akdeniz, etkinlik ve projeleriyle gençleri bir araya getirerek kültürler arası köprüler kurmaya ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmaya odaklanmaktadır.

94Mağusa CıtyMall’da gerçekleşen etkileyici "Global Village" etkinliği, AIESEC Doğu Akdeniz'in iş geliştirme direktörü Ezgi ÖZDEMİROĞLU ve ekibinin öncülüğünde unutulmaz dakikalara ev sahipliği yaptı.

9517 farklı ülkeden getirilen ürünlerin, giysilerin, lezzetli yemeklerin ve kültürlerin sergilendiği etkinlikte, ziyaretçilere dünya çapında bir seyahat deneyimi sunuldu. Standlarda yer alan görsel şölen, ülkelerin renkli ve çeşitli kültürlerini bir araya getirerek, ziyaretçilere benzersiz bir keşif fırsatı sundu.

96Aynı zamanda, her ülkenin en bilinen müzikleri eşliğinde gerçekleşen etkinlik, katılımcılara kültürel bir şölen yaşatmanın ötesinde, uluslararası bir atmosferde eğlenceli bir gün geçirme imkanı sağladı.

97AIESEC Doğu Akdeniz ekibi, bu etkinlikle birlikte kültürler arası anlayışı artırmayı ve gençleri küresel bir perspektifle buluşturmayı hedefleyerek önemli bir adım attı.

98Etkinlik, AIESEC Doğu Akdeniz'in kültürler arası bağları güçlendirme misyonunu bir kez daha ön plana çıkarırken, katılımcıları unutulmaz bir dünya turuna çıkardı.( MHA )99