İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.Fenerbahçe Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Fenerbahçe Kulübü, Arda Güler'in 20 milyon euro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon euro bedel karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu açıkladı.

Arda Madrid'e gitti

Fenerbahçe’den İspanya ekibi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İstanbul’dan ayrıldı.

Bir süredir dünya kulüplerinin transfer etmek istediği Arda Güler, Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İstanbul’dan ayrıldı.

Saat 15.30 dolaylarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 18 yaşındaki oyuncu, herhangi bir açıklama yapmadı. Güler, İspanya ekibinin kendisi için tahsis ettiği özel uçakla Madrid'e gitti.

Real Madrid'den resmi açıklama

İspanyol ekibinden ‘Hoş geldin Arda’ başlıklı yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Arda Güler’in transferi konusunda anlaşmaya varıldı.

Oyuncu ile 6 yıllık sözleşme imzalanacak. Yarın sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçecek olan Arda Güler için yarın TSİ 13.00’te imza töreni düzenlenecek.