Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen 11 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından spor dünyası yardım çalışmalarına devam ediyor.

MARMARİS'TE DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK

Muğla'nın Marmaris ilçesi depremden etkilenen genç depremzedeleri misafir etti.

'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen depremzede gençler ilçenin amatör kulübü Marmaris 1923 Spor ile oynanacak dostluk maçında Arda Turan ile birlikte sahaya ÇIKTI.

Arda Turan depremzede çocuklar için futbola geri döndü!

ARDA TURAN YENİDEN YEŞİL SAHADA

Marmaris İlçe Stadı'nda 10 Mart Cuma günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikte Arda Turan, depremzede genç futbolcularla birlikte sahaya çıktı.

Arda TuranMarmaris'te depremzede çocuklar için sahaya çıkarken tezahüratlarla karşılandı.

Kırmızı ve beyaz olmak üzere Türk bayraklı iki farklı takımda da oynayan Arda Turan, izleyenlerden alkış aldı.

Maçın bitiminin ardından sahaya deprem bölgesine gönderilmek üzere oyuncak atıldı.

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Marmaris'te yapılan organizasyon sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arda Turan: "Çok ağır bir felaketten çıktık. Yaraları sarmaya çalışacağız. Üzerimize ne düşerse yapmak adına, kardeşlerimiz, dostlarımız, evlatlarımız için buradayız. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah insanımıza sabır versin. Asla durmamamız, yardımları, ihtiyaç listesini azaltmamamız lazım. Sonuna kadar bu mücadeleye devam etmemiz lazım. Neresi, hangi yardım kuruluşu olursa olsun, iyilikten hiçbir zaman zarar gelmez. Herkesin iyi niyetle iyi şeyler yapmak istediğini düşünüyorum. O yüzden birbirimizle didişmeden ne yapabiliyorsak en güzelini yapalım. Kardeşlerim inşallah gelecekte ülkeleri için çok değerli, kıymetli insanlar olacak. Bugün onlara bir şey katabildiysem çok mutlu olurum." açıklamasında bulundu.