MHA ÖZEL

Motorlu Araç Satıcılar ve İthalatçılar Birliği (MASİB), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) otomotiv sektöründe hizmet veren tüm gerçek ve tüzel kişilere yönelik önemli bir çağrıda bulundu. 

MASİB, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 18:00'de Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenecek 'KKTC Otomotiv Sempozyumu'na katılım çağrısı yaptı.

MASİB Başkanı, Barış Yuca yaptığı açıklamada, sempozyumun amacının sürdürülebilir ve çağdaş normlarla yönetilen bir otomotiv sektörü oluşturmak olduğuna vurgu yaparak, bu doğrultuda üyelerin menfaatlerini gözetmek, sektörü her kesimde temsil etmek, sektörün ihtiyaçlarını karşılamak, sektörün içinde bulunduğu sorunlara çözüm üretmek, doğru ve güvenilir sektör bilgilerini değerlendirip kamuoyu oluşturmak, ve bunları paylaşmak üyeler arası yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak için bu yola çıktıklarını belirtti.

Başkan, Barış Yuca şu ifadeleri kullandı "Hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz!" diyerek, sektörün tüm paydaşlarını sempozyuma katılmaya davet etti. 

Sempozyuma katılımın, sektörün gelişimi ve sorunların çözümü için büyük önem taşıdığını belirten MASİB Başkanı Yuca tüm otomotiv sektöründe hizmet verenleri bu önemli etkinlikte bir araya gelmeleri için çağırda bulundu. (MHA)

Editör: Fatoş Dalcı