Dün akşam saatlerinde İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Buca Şirinyer Parkı'nda henüz belirlenemeyen sebeplerden dolayı iki grup arasında bir kavga yaşandı.

Kavga sırasında durumun kontrol dışına çıkması üzerine 17 yaşındaki İbrahim Akgül, bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından vücuduna 8 bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Akgül, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Olayın ardından İbrahim Akgül'ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Polis ekipleri, M.A. ve A.E. isimli 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma ise halen devam etmektedir.

Bu üzücü olayın neden çıktığı henüz belirlenmemiştir. İlgili makamların soruşturması sürerken, olaya karışan kişilerin ifadeleri ve deliller incelenerek olayın tamamıyla aydınlatılması hedeflenmektedir. Bu tür şiddet olayları, toplumda endişe ve üzüntüye yol açmaktadır. Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi konusunda çalışmalarını sürdürmektedir.