Üçüncülük maçında Yönlüer Lastik Servisi ile Mesarya Lions eşleşti. Mesarya Lions güçlü rakibini karşısında 13-11 galip gelerek Carlsberg KKTC Fenerbahçeliler Derneği Darts Yaz Liginin Üçüncüsü gelerek 3,000TL’lik ödülünü, Madalyalarını ve kupasını KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mertcan Şoföroğlu'ndan aldılar.

IMG_3440

Final Maçı’nda; B grubunu Birinci olarak tamamlayan, çeyrek final ve yarı finallerde rakiplerini farklı oyunla geçen Yönlüer Lastik Servisi ile KKTC Fenerbahçeliler Derneği'ni 13-9 galibiyet alarak Carlsberg KKTC Fenerbahçeliler Derneği Darts Yaz Ligi'nin Şampiyonu Erciyes Tesisatçılık oldu.

IMG_3441

Lig’in İkincilik ödülü olan 5,000Tl’lik ödülünü, Madalyaları ve kupasını, KKTC Fenerbahçeliler Derneği Takım Kaptanı Cemal Gingi’ye, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gülmez takdim ederken, Lig Şampiyonu olan Erciyes Tesisatçılık'ın  Takım Kaptanı Mustafa Behlül'e ödülünü KKTC Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Toykan Özdamar 8 bin TL’lik ödülü, Madalyaları ve kupasını takdim etti.

IMG_3432

Finallerin sonuçları:

Üçüncülük maçı: Yönlüer Lastik Servisi - Mesarya Lions: 11-13

Final maçı: Erciyes Tesisatçılık - KKTC Fenerbahçeliler Derneği: 13-9

Lig sıralaması:

1-Erciyes Tesisatçılık

2-KKTC Fenerbahçeliler Derneği

3-Mesarya Lions

4-Yönlüer Lastik Servisi

Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan, Kıbrıs'ta yıllarca yaşamış rahmetli John Swayne için Turnuva yan ödüllerine eklenenen John Swayne Bull Eye Finisher (Göbek Finiş) ödülünü Hüseyin Çoban'a John Swayne'nin eşi Maureen Swayne tarafından verildi.

Geceye katkılarından dolayı Maureen Swayne'e Teşekkür plaketini KKTC Fenerbahçeliler Derneği Darts'tan SorumluY Yöneticimiz Orçun Bayram verirken, Duygu dolu anlar yaşandı.

Lig süresince, Salı Özerem ve Hasan Bozbeyli 4 kez 180 atarak en yüksek sayı atan Dartçılar oldular ve turnuvanın yan ödülü olan En Yüksek Sayıdan Finish yaparak, ödüllerini KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Dereboylu ve Orçun Bayram verdi.

IMG_3440

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Oyuncusu Salım Özeren 158 sayıdan bitirerek yaparak Lig süresince en yüksek sayıdan oyunu bitiren Dartscı olarak Ligin En Yüksek Sayıdan Bitiren Oyuncu Ödülünü Dernek Yöneticimiz Evrim Kamalı'dan aldı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Takımının Kaptanı Cemal Gingi, 501’den başlayan tek maçlık leg olarak oynanan ligde 13 ok ile Lig süresince en az okta finish yapan Dartscı olarak Ligin En Az Ok’ta Bitiren Oyuncu Ödülünü Yöneticimiz Mustafa Dereboylu'nun elinden aldı.