Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi 18. Olağan İlçe Kongresi yapıldı ve Mustafa Özgören başkanlığa seçildi. Kongreye CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir, CTP'nin ara seçimde milletvekili adayı olarak açıkladığı Sami Özuslu, CTP Gençlik Örgütü Başkanı Çise Mevlit, bazı milletvekilleri ve MYK üyeleri katıldı.

Kongrede, Irmak Beydilli, Saner Ergiden, Arda Kadir Top, Görkem Mercan, Gülcan Güneysu, Açelya Özarabacı, Burcu Kurtcebe, Yılmaz Siham Taşdemir ve Ecem İlke Mercan'dan oluşan Mustafa Özgören başkanlığındaki CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi Yönetim Kurulu seçildi.

Konuşmaların yapıldığı kongrede CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, CTP'nin gençlerin ve umudun partisi olduğunu vurguladı. Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir, memleketin zor bir süreçten geçtiğini ve umutsuzluğa yol açan bir zihniyetle mücadele etmek gerektiğini belirtti. CTP milletvekili adayı Sami Özuslu, gençlerin sorunlarının çözülmesinin önemine dikkat çekerek, doğru çözümleri bulmanın gerekliliğini vurguladı. CTP Gençlik Örgütü Başkanı Çise Mevlit ise gençlerin öne çıkmasının önemine değindi ve 25 Haziran'daki ara seçimin büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. CTP Güzelyurt İlçesi Gençlik Örgütü Başkanı Mustafa Özgören ise hedeflerini belirlediklerini ve örgütlerini kurduklarını ifade etti.