Doğu Akdeniz Doğa Anaokulu ve İlkokulunda İlköğretim Haftası, yeni eğitim-öğretim yılının heyecanı ve öğrencilerin neşesiyle başladı.

Uzun bir aranın ardından okullarına dönen Doğa öğrencileri, arkadaşları ve öğretmenleriyle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Okul bahçesi, öğrencilerin kahkahaları ve yeni eğitim yılının heyecanıyla yeniden hareketlendi.

Özellikle okula ilk kez adım atan minik öğrencilerin yaşadığı heyecan, İlköğretim Haftası etkinliklerine ayrı bir renk kattı.

Öğrencilerin yeni arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştığı ilk gün, keyifli anlara sahne oldu.

Doğu Akdeniz Doğa Anaokulu ve İlkokulu, yeni eğitim yılında da öğrencilerin merak eden, keşfeden, üreten ve doğayla bağ kuran bireyler olarak yetişmelerine yönelik çalışmalarını sürdürecek.

Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler, İlköğretim Haftası’nı “öğrenmeye, keşfetmeye ve birlikte büyümeye” duyulan heyecanla karşıladı.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenciler için başarı, mutluluk ve güzel anılarla dolu olması temennisinde bulunuldu. (MHA)